keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Hellehepeneitä ja autonpesua

Minun oli tarkoitus eilen kirjoittaa shoppailureissustani, mutta Kalle ei oikein saanut unta illalla ja tuli meidän kanssamme alakertaan hetkeksi. Siitä sittten kömmimme kaikki yhdessä nukkumaan. Kerrankin ajoissa. Kannatti, koska tänään on mukavan pirteä! Mutta se voi toki johtua myös tuosta aivan mahtavasta auringonpaisteesta ja ihanasta ilmasta! Kesä on täällä! Ja me ollaan ulkona! Hyvä että malttaa illalla hipsiä sisälle...

Eilen kävin siis hiukan ostoksilla. Olemme lähdössä reissuun lauantaina ja tarkoituksenani oli tehdä muutama "täsmä-isku" muutamaan putiikkiin. No, kaikkea muuta. Ensinnäkin (lainatakseni ystäväni kommentointia facebookissa) kaikki kaupat aukeavat vasta kymmeneltä. Eli juuri silloin kun shoppailu-kaverini Vappu alkaa väsyä ja haluaa jo lounaalle. Me olisimme jo kahdeksalta valmiit vaatekauppoihin:) Rusina-askeilla sain puoli tuntia lisäaikaa, mutta sitten oli pidettävä ruokatauko. Äiti sai kahvia ja bageliä:)  Lounaan jälkeen jatkoin "täsmä-iskujen" tekoa. Kaupat on pullollaan ihania lastenvaatteita ja käsite: käytännöllinen, se katoaa minulta yleensä johonkin... Nappasin muutamia hellevaatteita molemmille lapsille. Yksi toppi oli niin ihana, etten osannut päättä kumman värin olisin Vapulle ostanut, niin ostin molemmat!
Tänään suuntasimme heti aamupalan jälkeen ulos, ihana aurinkoinen kesäpäivä tulossa! Kallen toiveissa oli autonpesu. Idea oli hyvä! Toteutus oli sitten aika märkä ja vauhdikas, mutta turbodiesel on kyllä nyt puhdas! Lapset tykkäsivät ja minä mietin, että miksiköhän puin niille vaatteet päälle ennen tätä hommaa... Mikäs sen mukavampaa kuin vesileikit näin kauniina päivänä!


Lapset pulahtivat vielä altaaseen ennen lounasta ja päiväunia. Toivotaan lisää näitä ihania kesäpäiviä! Huomenna taidan kaivaa matkalaukut esiin ja aloittaa pakkaamisen, lauantai lähestyy ja viiden ihmisen tavarat pitäisi saada mahtumaan mukaan!
1 kommentti:

  1. Höh, olin jo kommentoivinani mutta Blogger taisi syödä kommentin?? Joka tapauksessa, jee et sinul on nyt tämä blogi, hyvä Jatta! Näistä kuvista tulee hyvä mieli! Upeeta ja mahtavaa! ;)

    VastaaPoista