keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Sataa, sataa ropisee...

Ei voi kuin huokailla kadonneen kesän perään. Hyvähän se on kyllä, että välillä sataa, mutta saisi jo riittää tällä erää! Ainakin voisi tuo ilma hiukan lämmetä, ettei tarvi alkaa lapsille kaivamaan haalareita niskaan. Tänään ollaan vaan möllötetty sisällä suurimman osan päivää. Tehtiin lasten kanssa ruokaa, on muutes maailman helpoin tonnikalapasta tämä!

Tarvitset vain...

pussin täysjyväpastaa
pari purkkia tonnikalapaloja (vedessä)
vihreä cuisine (mikähän se onkaan viralliselta nimeltään?)


Hyväähän tuo oli taas! Kattilallinen hupenee sadepäivän aikana;) Itse olen kyllä vannoutunut tuoreen tonnikalafileen-ystävä, mutta menettelee tuo purkkiversio kyllä juuri tässä ruuassa. Kauan meni, ennenkuin aloin taas syödä purkkitonnikalaa, koska sain kerran Kreikassa NIIIIN mahtavaa filettä, että sen jälkeen ei voinut kuvitellakkaan syövänsä mitään purkissa olevaa. Ostin muuten kerran epähuomiossa semmoisia tonnikalahiutaleita...argh, aivan järkyttävänkamalia, en tarjonnut edes kissalle. Ruuan jälkeen lapset piirtelivät ja saivat katsoa Myyrää videolta. Kyllä, vanha kunnon vhs:)


Meillä on meneillään jonkinnäköinen saunakammarin "remppa"...eli siellä ollaan purettu vanhaa kaappihökötystä ja maalattu siellä sun täällä. Saatiin kammari vähän tilavammaksi ja valoisammaksi, nyt on mukavampi saunoa ja saunavieraitakin mahtuu hyvin! Nollabudjetilla mennään tällä hetkellä (eli mama ei oo päässy sisustuskauppaan vielä...), koska kaikki ollaan tehty itse ja maalitkin on jämiä olkkarin rempasta. Ajattelin, että se valmistuu juhannukseksi, kun on kerta tulossa niitä saunavieraita:) Tässä muutamia tunnelmakuvia sieltä, paljastan loput myöhemmin...sitten kun se on virallisesti valmis!

Kaunista kesäiltaa (sateenropinaa...) kaikille!1 kommentti:

  1. Se on se Creme Cuisine Valkosipuli ja Yrtit. ;) Namnamnam!! Ihana saunakammari! Tunnelmallista..

    VastaaPoista