sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Yllätysverhoja!

Vai... Yllätys, verhoja? Hain torstaina verhopakettini postista, olin tehnyt (jälleen) ale-löytöjä Jotexilta. Siellä oli eräänä päivänä paljon verhoja alle 10€/pari, joten tilasin kolmeen ikkunaan verhot! Minulla on aina ollut sellainen viha/rakkaus-suhde verhoihin. Kun laitan uudet verhot ikkunaan, joudun tuijottamaan niitä yleensä hyvin kauan ja lähestymään niitä eri suunnista ja miettimään, että ovatkohan ne nyt ne vai ei. Olisiko jotkut muut kenties paremmat? Itse olen ns. "huomaamattomien" yksiväristen verhojen ystävä. en pidä räikeistä väreistä, enkä kovinkaan kirjavista kuoseista. Ostan verhoni yleensä juuri tuolta Jotexin alesta tai kirppareilta. Minulla on monia rakkaita Marimekko-verhoja lapsuudenkodistani, mutta meidän ikkunamme eivät ole samaa luokkaa, joten ne verhot ovat kaapissa. Vanhat Marimekko-kuosit tuovat paljon muistoja mieleen:) Välillä verhoasiat ärsyttää ja olisin mielummin ILMAN verhoja. Sitten taas päätän, että etsin uudet ja kivat! Kaikki löytämäni ihanat kankaat ovat aina niin hurjan hintaisia, että en voisi kuvitellakkaan ostavani 69€/metri olevaa verhokangasta kolmeen ikkunaan, eli kuuteen verhoon (à 250 cm)... Sellainen päätös olisi vaikea, koska mitäs jos en enää kohta pitäisikään niistä? Viime aikoina olen kyllä himoinnut muutamaa Marimekon kuosia, mutta se suunnitelma taitaa toteutua eteisen remontissamme hieman eri kohteeseen...;)


Olin aivan varma, että olin tilannut perus-lenkkiverhoja; mutta paketin avattuani minua odottikin yllätys! Verhot olivatkin solmimisnauhaverhoja! Ja nehän ovatkin aivan ihania! Uusi suosikkini on löytynyt, miten en ole ennen ajatellut moista. Valtavan kivoja ja käteviä! Olohuoneen verhot ovat "beiget", aivan samaa sävyä kuin lautalattiamme (joka on jokin harmaanruskea Tikkurilan antiikkiväreistä). Sattui siis juuri passelit. En aio lyhentää verhoja vaan, ne saavat roikkua lattiassa kiinni, näyttävät aika kivoilta niin. Ehkä imaisevat samalla suurimmat villakoirat pois nurkista!


Kolmannet verhot olivatkin sitten vielä suurempi yllätys... Tilaamani "roosa" paljastautui viehkoksi pinkiksi! Kuvasta päätellen (Jotexin) ne olisivat olleet juuri sellaiset vanhan roosan sävyiset, mutta ne olivatkin melko kirkkaat! Tuolla ne ovat nyt roikkuneet lasten leikkihuoneen ikkunassa ja yllättävää, kuinka vähän olen niitä tuijottanut. Ehkä ne sopivatkin sinne. En ainakaan aio palauttaa niitä, niin hauskat ne jotenkin ovat:) Aika yllättävä sisustusväri meillä tuo pinkihkö sävy, mutta onneksi löytyi vanha matto suunnilleen samaa värisävyä.  


Näin sitä näköjään voi muuttua myös sisustusblogiksi, mutta olivat niin kiva yllätys nuo uudet solmimisnauhaverhot, että niitä voi kyllä suositella:)


1 kommentti:

  1. TOSI söpöjä nuo solmimisnauhat! I-H-A-N-A-T! Myös nuo pinkit ;) Mähän sanoin, että teidän kodista irtoais vaikka mitä sisustusjuttuja.. Seuraavaksi kuvia saunalta??

    VastaaPoista