keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Etäinen eteinen

Kummallisen eteisemme "pieni pintaremontti" on EDENNYT! Sain juuri maalatuksi kaikki seinät! Muutamassa kohtaa on valkoiseksi maalattua lautaseinää ja muualla sai originelli pinkopahvi uuden sävyn:) Ja tuon sävyn sekoitin aivan itse muutamasta maalinjämästä! Sävyä voisi kutsua "utuiseksi rusertavaksi"... Enää puuttuu siis lattia. Matto odottaa rullalla keittiössämme, ehkä huomenillalla sen asennamme. Lautalattiaa ei eteiseen nyt tule, koska laudat olivat sahattu poikki yhdestä nurkasta ja koko lattia olisi pitänyt uusia. Käytännöllisyyttä piti myös ajatella, joten päädyimme muovimattoon, jossa kyllä on lautalattia-kuviointi. Mukavan helppohoitoinen, eikä kurat ja lumet haittaa.


Kummallisen tästä eteisestä tekee kaikenlaiset erikoiset rakennusratkaisut... Esimerkiksi tuommoinen yläkaappi, joka oli miljoonalla valtavalla naulittu seiniin ja kattoon kiinni... Siinä oli ehkä joskus ollut alakaappikin, mutta se oli sahattu pois ja alle oli asennuttu ja NAULATTU uusi kaappi.  Ne on nyt kaikki purettu pois ja tilalle on tulossa reilumman kokoinen ja käytännöllisempi kaappi (tanko, kaksi hyllyä ja verho oveksi), johon mahtuu meidän kaikkien viiden kamppeet hiukan paremmin! Ja juuri tämän kaapin alta löytyi ne poikkisahatut lattialaudat.


Kaappi on nyt siis onnistuneesti purettu ja seinissä maalit. Enää (maton asennuksen lisäksi) pitäisi hioa ja maalata kaikki listat ja niitähän riittää, vaikka eteinen on pikkuinen. Siinä on kuitenkin 6 ovea; yksi keittiöön, yksi olohuoneesee, yksi vintille, yksi kellariin, yksi vessaan ja tietty yksi ovi ulos:)

Seuraavaksi palataan eteis-asiaan, kunhan se on kokonaan valmis:)
1 kommentti:

  1. Olet ihan mahdottomat aikaansaava! Ihanan värinen! Mun piti oikein laskea, että onko siinä tosiaan KUUSI ovea, huhhu! :D En malta odottaa että sen näkee valmiina, se verho-ovi kuulostaa niin kivalta idealta, halvalla saa vaihdettua koko eteisen ilmeen kun vaihtaa siihen kausien mukaan erilaisen kankaan :)

    VastaaPoista