maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kesäinen Hämeenlinna

Terveisiä reissusta!  Vietimme viikonlopun kauniin kesäisessä Hämeenlinnassa. Siellä ei olla ennen pysähdytty kovinkaan pitkäksi aikaa, joten nyt oli aika tutustua paikkaan. Hämeenlinna on kohtuullisen ajomatkan päässä ja todellakin näkemisen arvoinen kesäkaupunki. Majapaikkanamme oli ydinkeskustassa sijaitseva Cumulus, kiva hotelli...hieman parempaa ilmastointia näin helteellä olisin kyllä toivonut. Hämeenlinna oli mukavan rento ja ihmiset siellä ystävällisiä ja välittömiä. Saimme hyvää palvelua joka paikassa.
Lapset tykkäsivät myös kovasti reissusta. Hotellin "hytti" oli kiva paikka, samoin molemmat nauttivat ilmaisesta kyydistä ympäri kaupunkia rattaissa:) Juotavaa piti helteessä varata kovasti, juoma maistuikin paremmin kuin ruoka. Sipsit olivat myös hyvä suolan lähde. Löytyi myös ihana varjossa oleva leikkipuisto, jonka keinussa viilentyi hyvin!


Kävelimme lauantaina kohti linnan aluetta ja matkalla oli toinen toistaan hienompia vanhoja rakennuksia. Useimmat näyttivät olevan yksityisasuntoja. Voi niitä onnekkaita!
Linnan alue oli hurmaava. Rannalla tuuli ihanasti ja puut tarjosivat varjoaan. Lapset hihkuivat onnesta, kun saattoi yhtäaikaa nähdä veneen, junan (toisella puolella kulki rantarata), lentokoneen , sorsan ja linnan;)


Paluumatkalla hotelille löytyi myös paljon, paljon kuvattavaa... Tässä vielä muutamia:)


Mukava reissu kesäisessä Hämeenlinnassa. Nyt taas kotihommien pariin;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti