sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Reissuja ja remppaa

Kohta se alkaa...ARKI. Ihan melkein ei uskalla edes ajatella. Vaikka se on toisaalta aivan hirmuisen kivaa, niin osa minusta ei voi vaan uskoa sitä todeksi. Elämänmuutos on tervetullut, mutta ainahan se alku mietityttää. Asioilla on kuitenkin aina tapana järjestyä. Mutta nyt kuitenkin vielä kesäjuttuja...!

Pieniä reissuja ollaan tehty lasten kanssa sinne tänne, tänään käytiin Kotkassa, Maretariumissa. Lapset olivat mielettömän innoissaan kaikista kaloista! Kato äiti! Affenselkäkala! Siivoojakala! Aivan mahtavaa!


Aikaisemmin käytiin Tykkimäellä ja Orimattilan kotieläinpuistossakin, kivoja kesäkohteita pienille. Sopivan lähellä, eikä tule väsy kun ei mene koko päivää!


Lasten vakio-poseeraus, Kalle kääntää Vapun päätä;)

Kotona me ollaan oltu ahkeria! Ja syystä! Jari on rakentanut eteiseen uuden kaapin, nyt mahtuu viiden ihmisen kamppeet kunnolla! Lisätila oli kauan kaivattua. Kohta alkaa vaaterumba ja ei mene kauaa kun kaapissa roikkuu toppahaalari jos toinenkin:) Eli syksy saa meidän puolestamme tulla...mutta jos ei ihan vielä;) Tässä ihan pieni sneaky-peaky meitin eteiseen, kunhan on TÄYSIN valmista, niin voi julkistaa kokonaan;)Loppukevennykseksi ajattelin laittaa kuvan leikkihuoneesta...aamulla lähdettiin reissuun hieman kiireellä...leikit ja kamppeet jäi "hiukan" levälleen;) Rupesi oikein naurattamaan kun tultiin kotiin ja pakko oli kuvata tuo näky! Eli tässä teille meidän aina siisti ja tiptop kotimme... "Jottei totuus unohtuisi!"


Mukavaa ensi viikkoa! Ja mukavaa viimeistä kokonaista lomaviikkoa mulle...hui...;)

2 kommenttia:

  1. Eteinen näyttää tosi kivalta! Hurjan soma toi peili :) Laitahan sitten arjen alkaessa taas fiiliksiä tulemaan. Tässä itekin jo käänsi vähän katsetta syksyyn kun niin hienosti sitä mietiskelit... ihan oli kuin omia ajatuksiani :)

    VastaaPoista
  2. mie en jotenkii saa kommentoituu ite tänne...paitsi anonyyminä;) kummallista... katsotaan löytyykö asiaan ratkaisua... Juu, eteinen alkaa "hahmottua":) JEE! Ja syksy; ihan jees:)

    VastaaPoista